. Krakuski Duelki 90 g
. Krakuski Kakaowe 50 g
. 30 g żurawiny
Przygotowanie sernika:
Zblenduj Krakuski Kakaowe
Dodaj masło, miód, kakao i cynamon
Mieszaj na gładką masę
Wyłóż ciasto na blachę
Dokładnie dociśnij
Wstaw do lodówki na 20 min
Zmiel biały ser
Dodaj skórkę z cytryny, skórkę z pomarańczy oraz żurawinę i rodzynki
Ubij śmietankę
Dodaj ser
Wymieszaj na gładką masę
Rozpuść żelatynę w gorącej wodzie
Dodaj do masy serowej
Dokładnie wymieszaj
Wsyp cukier puder
Dokładnie wymieszaj
Przykryj masą schłodzony spód ciasta
Posyp pokruszonymi Krakuskami Kakaowymi
I udekoruj Duelkami oraz żurawiną
Wstaw do lodówki na 2 h
ZAMKNIJ
Strona korzysta z plików cookies. Kontynuując przeglądanie naszej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej na temat plików cookies oraz zarządzaniu ich ustawieniami można uzyskać, klikając tutaj.